Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

N65 afgesloten, volgende week twee nachten dicht

Een Hectometerpaal van de N65 | Foto: Gijs Franken / Omroep Tilburg

Rijkswaterstaat gaat binnenkort onderhoud uitvoeren aan de bomen langs de A65 en N65. Hierdoor is de weg twee opeenvolgende nachten, op 14 en 15 maart, dicht. Eerst is de weg van Tilburg naar Den Bosch aan de beurt en de dag erna de andere richting. Ook het fietspad dat ernaast ligt, is dan dicht.

Van maandag 13 maart om 21:00 uur tot dinsdag 14 maart tot 05:00 uur is de weg N65 afgesloten in de richting van Den Bosch. Later die dag, om negen uur ’s avonds, gaat de weg de andere kant op dicht. Tot 05:00 uur s’ ochtends is er dan geen verkeer mogelijk in de richting van Tilburg. De weg is afgesloten tussen de oprit bij Berkel-Enschot en de kruising met de Heusdensebaan bij Oisterwijk.

Mogelijk uitgesteld
Normaal gesproken moet de weg dinsdagmorgen weer gewoon open zijn, maar Rijkswaterstaat laat weten afhankelijk te zijn van het weer. “De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze op een ander moment ingepland.”

Om toch van A naar B te komen, kun je een omleiding volgen. Je moet hierbij rekening op ongeveer vijftien minuten extra reistijd.

LEES OOK: Raad van State vernietigt plannen voor reconstructie N65

Pieter Soethout