Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang
Tilburg

Klachtenprocedure

We horen het graag als je vindt dat we iets goed doen, maar ook als je klachten hebt vinden we het fijn als je die met ons deelt. We werken hard om Omroep Tilburg elke dag een stukje beter te maken, maar alleen met jouw hulp kunnen we daarin slagen.

Alle klachten worden daarom geregistreerd bij ons. Heb je een klacht? Dan kun je die aan ons melden via het contactformulier op omroeptilburg.nl/contact. Je krijgt binnen vijf werkdagen een ontvangstbevestiging van ons en dan gaan we met je klacht aan de slag.

Na het analyseren van je klacht gaan we kijken wat we met je melding kunnen doen. Zo nodig nemen we maatregelen om het probleem op te lossen en kijken we ook hoe we het probleem in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht dit het geval zijn, dan nemen we, indien je (de juiste) contactgegevens hebt meegestuurd, contact met je op om te laten weten wat we met je klacht hebben gedaan.

Alle andere klachten nemen we mee in onze jaarlijkse evaluatie en worden dan nogmaals besproken. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze klachtenprocedure, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.