Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

PBO

Het PBO is een zelfstandig orgaan binnen Omroep Tilburg en valt onder verantwoordelijkheid van de directie van de omroep. Het PBO is onafhankelijk van andere organen binnen de omroep en onafhankelijk van commerciële en overheidsinvloeden. De leden zijn representatief voor de belangrijkste in Tilburg en omgeving voorkomende maatschappelijke, culturele, godsdienstige en geestelijke stromingen.

De leden hebben aantoonbare ervaring en deskundigheid van de sector, welke zij vertegenwoordigen. Daarnaast is er een grote algemene belangstelling voor de radio- en tv-programma’s van Omroep Tilburg. De samenstelling van de leden is een evenredige vertegenwoordiging naar leeftijd, geslacht en regionale spreiding binnen onze gemeente. Alle leden hebben binding met de gemeente Tilburg.

Nicolaas Veltman
Voorzitter PBO

Nicolaas Veltman is zelfstandig ondernemer en heeft binnen het PBO van Omroep Tilburg de taak van voorzitter.

Piet van Beurden
Onderwijs en Educatie

Piet van Beurden vertegenwoordigt Onderwijs en Educatie binnen het PBO. In het dagelijks leven is hij docent bij Fontys Academy for Creative Industries.

Sandra van Eck
Etnische en Culturele minderheden

Sandra van Eck vertegenwoordigt Etnische en Culturele minderheden in het PBO en werkt bij jongerenorganisatie R-newt, onderdeel van ContourdeTwern.

Anne Beijer
Kunst en Cultuur

Anne Beijer zit in het PBO namens de Kunst- en Cultuursector. Anne werkt in het dagelijks leven als manager Marketing & Educatie bij Theaters Tilburg.

Berry Naber
Zelfstandige Ondernemers

Berry Naber vertegenwoordigt binnen het PBO de zelfstandige ondernemers.

Abdellah Aknin
Wijkzaken

Abdellah Aknin vestigt binnen het PBO de aandacht op de wijkzaken. Abdellah maakt ook deel uit van de Jongeren Adviesraad in Tilburg-Noord.