Willem II training: spelenderwijs richting NEC uit

Beelden Willem II training
Bron: YouTube Willem II

Willem II heeft op dinsdagmorgen beelden uitgebracht van de training. Waar het er normaal serieus aan toe gaat, zag Fred Grim de mogelijkheid om een spelletje toe te voegen aan de training.

In een filmpje op het YouTube-kanaal van de Tricolores is te zien dat de spelers de grootste lol hebben met een lollig spelletje. Er liggen vier hesjes op de grond die de speler in het midden allemaal moet zien te pakken. Klinkt makkelijk, maar de rest van de spelers probeert diegene in het midden te raken met fitnessbal. Een beetje ontspanning in het jubileumjaar, waarin de verwachtingen hoog zijn.

Winnaar van de dag

De spelers gaan er allemaal vol voor en iedere keer wanneer de speler in het midden geraakt wordt, klinkt er luid gejuich van de anderen. Totdat de Belgische Jorn Brondeel aan de beurt is. Waar veel spelers, door middel van schijnbewegingen, proberen de bal te ontwijken, denkt de keeper van Willem II niet na en rent van het ene naar het andere hesje. Binnen de kortste keren heeft hij ze allemaal te pakken, wat leidt tot hilarische beelden van de training van Willem II.

Ook de fans van Willem II vinden de beelden van de training geweldig. Zo reageert een van de fans op YouTube met: ‘Heerlijke beelden! Gas erop zondag!’ Ook op Twitter genieten de fans van de beelden.

Pieter Soethout