Willem II – NAC eindigt zonder publiek in 1-4

Willem II en NAC streden zondagmiddag om de drie punten in het Koning Willem II stadion (foto: Omroep Tilburg)

Willem II en NAC hebben de wedstrijd, die afgelopen zondag gestaakt werd, dinsdagmorgen ingehaald. In een leeg Koning Willem II stadion scoorden de Tricolores snel een aansluitingstreffer, maar uiteindelijk wist ook NAC nog te scoren. Het werd 1-4 voor de Bredanaars.

Met ruim 51 minuten op de klok trapten Willem II en NAC voor de tweede keer in drie dagen af in het Koning Willem II stadion. De tussenstand was op dat moment 0-3. Even leek Willem II nog een sprankje hoop te krijgen, want Oosting maakte er na zo’n 63 minuten 1-3 van.

Kans Bokila
Daarna krijgt NAC een vrije trap, die door Haugen op de lat wordt gekopt. In de tegenstoot lijken de Tricolores gevaarlijk te worden, maar Oosting krijgt de bal niet bij Bokila.

Daarna wordt NAC toch weer sterker en krijgt het kansen via onder andere Sejdiu. De eerste bal gaat nog naast, maar daarna is het toch de spits van NAC, die het net na een snelle combinatie weet te vinden.

Die 1-4 tussenstand blijkt ook de eindstand te worden. NAC neemt drie punten mee naar Breda.