Wouter Sars ruilt Tilburg in voor Geleen

Weer een lid dat Tilburg Trappers gaat verlaten. Wouter Sars maakt namelijk de overstap naar Snackpoint Eaters Limburg. De aanvaller heeft in totaal 331 Oberligawedstrijden gespeeld.

Hiermee volgt Wouter Sars zijn oud-teamgenoten Tijn Jacobs en Ninho Hessels op. Zij hebben ook de keus gemaakt om naar de Geleense club te gaan. “Ik heb voor Geleen gekozen omdat ik denk dat de club goed bij mij en mijn ambities past. Geleen heeft een goede reputatie en een sterke fanbase. Ik kijk er naar uit om met mijn teamgenoten samen te spelen en bij te dragen aan nieuw succes”, vertelt Sars.

De 23-jarige Tilburgse aanvaller speelde heel zijn leven al in Tilburg. Hij doorliep alle jeugdteams.  In het seizoen 2017-2018 maakte hij zijn entree in het Oberligateam. In de 7 seizoenen speelde hij daar 331 Oberligawedstrijden en verzamelde daar in totaal 59 punten ( 24 goals en 35 assists). Ook nam de Tilburger namens Nederland deel aan twee U18 WK’s, drie U20 WK’s en speelde hij in twee WK’s voor Oranje.

De speler neemt een bak ervaring mee naar de Geleense club, maar toch is hij nog niet uitgeleerd. ”Ik wil mezelf verder ontwikkelen en consistent presteren op het ijs. Ik wil een bijdrage leveren aan het team. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk wedstrijden en prijzen winnen”, zo laat Sars weten.

Tilburgse roots

Sars woont en werkt in Tilburg. Ondanks de overstap, blijft hij toch in Tilburg wonen. ”Ik werk als installateur bij een fijn bedrijf. Bovendien speel ik komend seizoen ook met twee teamgenoten van mijn oude club, wat het reizen een stuk gemakkelijker maakt”, aldus Sars.

De aanvaller gaat bij Snackpoint Eaters Limburg in de Central European Hockey League spelen met rugnummer 2. 

LEES OOK:
Transfernieuws Trappers: Ninho Hessels vertrekt naar nieuw team
Dubbel feest bij Tilburg Trappers: Kilian van Gorp en Alexey Loginov blijven
Trappers Off Ice: maak kennis met Bjorn Borgman

Vanessa Spaanderman