Politie bevestigt: 43-jarige vrouw uit Goirle is omgekomen door misdrijf

Foto: Jack Brekelmans - SQ Vision.

Een 43-jarige vrouw uit Goirle die vrijdag in haar woning werd aangetroffen, is omgekomen door een misdrijf. Dat bevestigt de politie dinsdag.

Op vrijdag 24 mei 2024 werd het lichaam van een vrouw aangetroffen in haar woning aan het Wildpleintje. De recherche startte meteen een groot onderzoek. Een sectie op het lichaam, uitgevoerd door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), heeft bevestigd dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Getuigen

De politie heeft nog veel onbeantwoorde vragen. Daarom doen ze een dringende oproep aan getuigen en mensen die meer weten over de leefomstandigheden van de vrouw om contact op te nemen. Bewoners in de omgeving die de afgelopen dagen iets verdachts hebben gezien dat relevant kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht zich te melden. Informatie over de sociale kringen van de vrouw wordt eveneens zeer op prijs gesteld. Zelfs de kleinste details kunnen van groot belang zijn voor het onderzoek.

Dat kan via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen. De politie is verder ook te bereiken via 0900-8844. Ook een WhatsApp-bericht naar 0612207006 behoort tot de mogelijkheden. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000 of het meldingsformulier van Meld Misdaad Anoniem.

Edita Saakian