Van Berkel en Willem II geven elkaar het ja-woord: contract met één jaar verlengd

Niels van Berkel tijdens de voorbereiding op dit seizoen (foto: Geert van Erven)

Niels van Berkel heeft zijn contract bij Willem II verlengd. De linksback ligt nu tot de zomer van 2026 vast. Het is de derde speler uit eigen jeugd die de club langer aan zich weet te binden.

Het contract van de Goirlenaar zou eigenlijk in de zomer van 2025 aflopen, maar zowel de club als speler zagen een verlenging wel zitten. Er is op dit moment een mondeling akkoord tussen Van Berkel en Willem II.

De jonge linksback kampt op dit moment met een zware knieblessure, die hem zeker tot volgend seizoen aan de kant houdt. “Zoals iedereen weet, heb ik een zware knieblessure opgelopen en mijn revalidatie zal dan ook enige tijd in beslag nemen”, geeft Van Berkel aan. “Komend seizoen zal in het teken staan van mijn terugkeer op het veld. Dat de club mijn contract wil verlengen, doet mij ontzettend goed en zorgt ervoor dat ik me volledig kan focussen op mijn herstel.”

Talenten in Tilburg

Eerder tekenden Lachkar en Razak al een nieuw contract, waardoor ze tot de zomer van 2027 vastliggen. Willem II houdt  hiermee drie talenten uit de eigen opleiding voor langere tijd bij het eerste elftal.

LEES OOK:
Lachkar is nog lang niet klaar bij Willem II: ‘Wil basisspeler worden’
Van Berkel ligt er maanden uit door knieblessure

Pieter Soethout