Vacatures ContourdeTwern | week 27 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Hulp rondom (ziekenhuis)opname

Vrijwillig Dichtbij biedt kortdurende hulp aan patiënten rondom opname in het ziekenhuis of elders. De hulp varieert per hulpvraag; van een patiënt vervoeren tot boodschappen doen. Wil jij helpen? Graag! Meld je gauw aan bij Josephine van Lieshout via uvvtilburg@gmail.com.

 

Leestutor basisschool Cleijn Hasselt

Sommige kinderen hebben moeite met (leren) lezen. Wil jij op een vast moment in de week deze kinderen begeleiden, met hulp van een speciaal computerprogramma? Bel of mail dan Wendy Wijnen via 013 542 22 81 of wendy.wijnen@xpectprimair.nl.

 

 

 

Terreinbeheerder SV Reeshof

Je bent een onmisbare schakel voor alle leden van de voetbalclub. Je geeft de materialen uit en houdt toezicht op de kleedkamers en het complex. Houd jij van voetbal en werk je graag in de buitenlucht met vrijwilligers en leden, dan zoekt SV Reeshof jou! Stuur een mailtje naar secretariaat@svreeshof.nl.

 

 

Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2018

Tot 24 augustus kun je een vrijwilliger of organisatie voordragen. Download de speciale voordrachtformulieren en draag jouw favoriete vrijwilliger en/of organisatie voor! Of kijk eerst even op www.vrijwilligerstilburg.nl voor meer informatie.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl

Omroep Tilburg