Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Buurtfeest Kinder Vakantie Werk Loven-Besterd zondag 11 augustus

Zondag 11 augustus opent Kinder Vakantie Werk Loven-Besterd haar activiteiten weer met een gezellig buurtfeest. Dit jaar vindt het plaats op het plein van de voormalige Eerste Jan Ligthartschool (ingang Javastraat). Het thema van KVW Loven-Besterd dit jaar is “Carnaval”.

Vanaf 13.00 uur zijn er al met al diverse activiteiten voor jong en oud. Er is een grote loterij met mooie prijzen dankzij enkele sponsors. Om 14.30 uur is de officiële opening van de KVW-week die tot en met vrijdag duurt. Dan is er een speciale carnavalsgast aanwezig. Daarna maken de kinderen kort kennis met hun leiding en de andere kinderen in hun groep. Net als vorig jaar komt ook clown Howie op bezoek. Gedurende de hele dag kunnen kinderen lekker spelen op luchtkussens. Maar er is ook de mogelijkheid om je te laten schminken, en er zijn diverse spellen. Voor de ouders is er een bar en er zijn lekkere snacks te koop. Na de uitreiking van de prijzen van de loterij om circa 16.45 uur eindigt het feest ten slotte om 17.00 uur.

De opbrengst van het feest komt volledig ten goede aan sport en spel van KVW Loven-Besterd. Er is nog plek om kinderen in te schrijven. Jaarlijks doen er circa 160 tot 180 kinderen mee. Meer dan 40 vrijwilligers begeleiden ze dan.

Kees-Luc Simons