Zo vieren gemeentes in onze regio het nieuwe jaar

Veel van de gemeentes in onze regio organiseren ieder jaar een nieuwjaarsborrel. In tijden zoals deze, met corona, moet nieuwjaar natuurlijk op een andere manier worden gevierd.

REGIO – Veel gemeentes organiseren ieder jaar een nieuwjaarsborrel. In tijden zoals deze, met het coronavirus, moet dit natuurlijk op een andere manier.

Goirle

In Goirle geven ze de nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar in een andere vorm, namelijk online. Deze bijeenkomst is op dinsdag 5 januari live te volgen via www.goirle.nl en begint dan om 19:30 uur.

Tilburg

Gemeente Tilburg geeft, zoals ieder jaar, geen nieuwjaarsbijeenkomst voor de inwoners van Tilburg.

Oisterwijk

Vorig jaar konden de inwoners van de gemeente Oisterwijk zich aanmelden voor een optreden van cabaretier Mark van de Veerdonk. `Maar dit jaar gaat de nieuwjaarsbijeenkomst in deze gemeente niet door.

Gilze-Rijen

In Gilze-Rijen is geen bijeenkomst dit jaar. Burgemeester Derk Alssema heeft een filmpje opgenomen en dat komt 4 januari op de site van de gemeente. De burgemeester bracht de nieuwjaarsboodschap de voorgaande jaren altijd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Dit jaar gaat het er dus wat anders aan toe.    

Hilvarenbeek

In gemeente Hilvarenbeek feestten ze vorig jaar nog tot in de late uurtjes door. Maar dit jaar wordt de nieuwjaarsbijeenkomst afgelast in verband met het coronavirus.

Ciel Hesen