Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

WOO HAH! volgend jaar niet meer bij de Beekse Bergen

WOO HAH! All Day omvat liveshows in 013 en vanuit Amsterdam, maar ook nog niet eerder online vertoonde optredens van de vorige drie edities van WOO HAH!
Foto: Poppodium 013

Hiphopfestival WOO HAH! vindt volgend jaar niet meer plaats op het festivalterrein bij de Beekse Bergen. Dat heeft de organisator bekendgemaakt. Waar het festival naartoe verhuist, is nog niet bekend.

WOO HAH! werd twee keer op het festivalterrein bij de Beekse Bergen gehouden. Hier traden bekende buitenlandse artiesten, maar ook Nederlandse talenten op. Daarvoor vond het festival plaats in de Spoorzone, maar daar was al snel niet genoeg ruimte voor de vele festivalgangers. Ook nu is het hiphopfestival te groot geworden.

Grote namen
De afgelopen jaren kwamen steeds meer festivals naar het terrein bij de Beekse Bergen. Onder andere Decibel, Awakenings en Best Kept Secret strijken er jaarlijks neer. Daartoe behoorde WOO HAH! ook tweemaal, maar daar gaat vanaf volgend jaar verandering in komen.

De organisatie geeft aan dat het festival volgend jaar ‘gewoon’ doorgaat. Wel in een nieuwe vorm en op een andere locatie. Waar dat dan precies is, is nog niet bekend. Daarover hopen zij snel meer over vrij te kunnen geven.

Pieter Soethout