Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Voor de derde dag op rij vliegt er in Tilburg een auto in brand

Het is de vierde auto in drie dagen (foto: SQ Vision / Toby de Kort)

Het is de derde dag op rij dat er in Tilburg een auto in brand vliegt. Nu was het raak op het Edmond Meeliserf, vlakbij de Goirkestraat. De auto stond geparkeerd bij een appartementencomplex. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Sinds de jaarwisseling is het iedere dag raak geweest: er vloog telkens ergens in Tilburg een auto in brand. De eerste twee keer, aan de Mozartlaan en Bachlaan, gaat het om brandstichting. Nu weet de politie dat nog niet, omdat ze eerst onderzoek moet doen door bijvoorbeeld camerabeelden de kijken.

Volledig vernield
Ook nu was de brandweer snel ter plaatse, maar kon niet worden voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Het is niet de eerste keer dat het op de parkeerplaats aan het Edmond Meeliserf een auto uitbrand.

Iemand uit de buurt geeft aan dat dit de druppel is. Hij gaat zijn auto voortaan binnen zetten, omdat het ‘wachten is tot zijn auto aan de beurt is’.

Het is de vierde auto in een paar dagen. Tijdens de jaarwisseling gingen er twee auto’s in vlammen op en een dag later één.

LEES OOK:
In twee dagen meerdere auto’s in brand gestoken in Tilburg-Noord

Pieter Soethout