Vier berovingen in twee dagen tijd in Tilburg

In twee dagen tijd zijn er vier berovingen gepleegd in Tilburg. In sommige gevallen bleef het bij een poging en werd er niets buit gemaakt. De eerste beroving vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Alleenhouderstraat. Daar werd een 24-jarige man beroofd van zijn rugzak. Zaterdag vonden er twee berovingen plaats…

In twee dagen tijd zijn er vier berovingen gepleegd in Tilburg. In sommige gevallen bleef het bij een poging en werd er niets buit gemaakt. De eerste beroving vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Alleenhouderstraat. Daar werd een 24-jarige man beroofd van zijn rugzak.

Zaterdag vonden er twee berovingen plaats op de Reeshofdijk. Een veertienjarige jongen kreeg nabij de Baron van Voorst tot Voorstweg een knal en viel van zijn fiets. Daarna werd het slachtoffer geschopt en geslagen. De jongen raakte even het bewustzijn kwijt en merkte nadat hij bijkwam dat hij was bestolen van zijn fiets en mobiele telefoon.

Het andere slachtoffer op dezelfde Reeshofdijk was een 52-jarige man. Hij werd klemgereden op zijn fiets door een andere fietser, die vervolgens geld eiste van het slachtoffer. Die kon zich verweren, waarna de dader zonder buit wegfietste.

Ten slotte werd op zondag op de Reinevaarstraat rond zeven uur een man beroofd. De dader, een getinte man van rond de dertig, werd niet meer gevonden.

Omroep Tilburg