Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Tijdelijk Tilburgs VVV-kantoor komt aan Stadhuisplein

De VVV was voorheen te vinden in het pand van Natuurmuseum Brabant. Maar door corona is het nu niet mogelijk om daar publiek te verwelkomen. Totdat een nieuw, tijdelijk VVV-kantoor aan het Stadhuisplein klaar is om open te gaan, is de VVV te vinden in het Mercure Hotel aan de Heuvel.
Afstand houden in Binnenstad | Foto: Gijs Franken / Omroep Tilburg

TILBURG – De VVV krijgt een tijdelijk onderkomen aan het Stadhuisplein. Vanaf 18 augustus kunnen bezoekers terecht in het pop-upkantoor voor informatie over Tilburg en de omgeving.

Tilburg manifesteert zich momenteel als ‘Vakantiestad‘. Veel mensen gaan vanwege de coronacrisis dit jaar niet op vakantie. Daarom worden er in de stad activiteiten georganiseerd. “Op deze manier kunnen inwoners en bezoekers de stad (her)ontdekken”, schrijft wethouder Berend de Vries (D66).

De VVV was voorheen te vinden in het pand van Natuurmuseum Brabant. Vanwege de coronacrisis is het momenteel niet mogelijk om op die locatie het publiek te verwelkomen. Totdat de nieuwe, tijdelijke locatie klaar is om open te gaan, is de VVV te vinden in het Mercure Hotel in de Tilburgse binnenstad.

Tijmen Moelker