‘Testen voor Toegang’ locatie Postelse Hoeve open

Testen voor Toegang locatie Postelse Hoeve (Foto: Collin Beijk/Omroep Tilburg)

Vanaf dinsdagochtend kun je voor ‘Testen voor Toegang’ ook terecht in Tilburg. De eerste van twee locaties in Tilburg bij de Postelse Hoeve ligt aan de Dr. Deelenlaan 10.

Wanneer je dit weekend op stap wil in een van de kroegen die open gaan met testen voor toegang, of wanneer je een ander evenement bij wil wonen waar om een negatieve test wordt gevraagd, kun je vanaf dinsdagmiddag 6 juli ook terecht in Tilburg. Voorheen kon je alleen maar terecht in Gilze-Rijen of Oisterwijk.

De locatie aan de Postelse Hoeve heeft 20 testplekken en is geopend vanaf 8.00 uur tot 18.00 uur. Eind juli opent op industrieterrein T58 een XL-locatie met 52 testplekken. Dit alles doet de gemeente om testen zo laagdrempelig mogelijk te maken voor iedereen in de gemeente.

Afspraak maken
Een afspraak maken voor je gratis test bij deze of andere locaties doe je via testenvoortoegang.org. Als je je testuitslag wilt gebruiken om naar een feest of evenement te gaan, is deze 40 uur geldig. De locatie zal tot eind augustus open blijven voor ‘Testen voor Toegang’. Voor vragen over het coronavirus en ‘Testen voor Toegang’ kun je het beste de website van de Rijksoverheid raadplegen.

Testen voor Toegang locatie Postelse Hoeve (Foto: Collin Beijk/Omroep Tilburg)
Testen voor Toegang locatie Postelse Hoeve (Foto: Collin Beijk/Omroep Tilburg)

LEES OOK:
Coronatoegangstest halen voor dagje of avondje uit kan toch in Tilburg
Komend weekend al bij negen kroegen weer op stap zonder 1,5 meter

Julia Meijer