Stedenband Tilburg – Matagalpa gaat 35 jaar inzet vieren

De Stedenband Tilburg – Matagalpa zet zich al 35 jaar in voor kansarmen in Matagalpa en bewustwording in Tilburg, en gaat deze inzet met vrienden vieren. In het bijzonder door terug te blikken, maar zeker ook door vooruit te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Dat doen ze dus op 5 oktober, samen met een aantal vrienden uit Matagalpa. Ze nodigen ook iedereen van harte uit om dit dan mee te komen vieren.

Ze zijn die dag te gast in wijkcentrum Koningshaven en hebben een divers programma samengesteld.

Van 15 tot 17 uur is er eerst een congres met de titel ‘(Hoe) Maken we het verschil?’. Expert als het gaat om ontwikkeling en journalist Mirjam Vossen gaat hier dan met de aanwezigen over in gesprek. Ook komt de situatie van nu in Nicaragua kort aan bod. Want het zijn roerige tijden zowel in Matagalpa als in Tilburg, weliswaar op erg verschillende vlakken.

Om 18 uur is er een maaltijd. Aanmelden is wel verplicht. En om 20 uur begint de avond met een officieel gedeelte. Daarna is er muziek en hebben de gasten de gelegenheid om volop te kletsen met oude en nieuwe bekenden. Maar ook om foto’s en films te bekijken.

Kijk voor alle informatie op de site van de stedenband.

Kees-Luc Simons