Stadswinkel Centrum in Tilburg tijdelijk als enige locatie open

Als uw paspoort of identiteitskaart bijna verloopt vraagt de stadswinkel of u pas kort voor de verloopdatum een afspraak inplant om een nieuw(e) aan te vragen. Voor verlopen rijbewijzen geldt voorlopig dat ze 9 maanden langer geldig blijven na de verloopdatum.
De Stadswinkel van de gemeente Tilburg aan de Spoorlaan | Foto: Omroep Tilburg

TILBURG – Vanaf 19 oktober kunt u alleen nog maar terecht in de stadswinkel gelegen in het centrum. De andere stadswinkels zullen tijdelijk gesloten zijn. De dienstverlening is aangepast vanwege het coronavirus.

Als uw paspoort of identiteitskaart bijna verloopt vraagt de stadswinkel of u pas kort voor de verloopdatum een afspraak inplant om een nieuw(e) aan te vragen. Voor verlopen rijbewijzen geldt dat ze negen maanden langer geldig blijven na de verloopdatum. Dat is een tijdelijke Europese regeling. Dit geldt voor rijbewijzen die een verloopdatum hebben tussen 1 februari en 30 november 2020. Dit betekent niet dat je geen nieuw rijbewijs mag aanvragen. Voor iedereen die naar de stadswinkel gaat, geldt dat het verplicht is om daar dan een mondkapje te dragen.

Malou den Ouden