Spoorpark is ‘schoongeveegd’ vanwege drukte

Donderdagochtend 4 maart is een vrouw overvallen in haar huis aan de Predikherenlaan. De twee daders zijn op de vlucht geslagen.
Foto: politie

TILBURG – Door de warmte was het erg druk in het Spoorpark vanmiddag. Zo druk dat rond half vier vanmiddag de politie en handhaving zich genoodzaakt zagen om iedereen uit het park weg te sturen.

Het was vanmiddag tegen de 21 graden in Tilburg. De Tilburgers gingen massaal het Spoorpark in om te genieten van de zon. Het was zo druk dat de anderhalve meter afstand niet te bewaren was tussen de parkbezoekers. Dat was voor de politie reden genoeg om in te grijpen en iedereen uit het park te sturen.

Door het warme weer was het druk in het Spoorpark. Zo druk dat de politie en handhaving zich genoodzaakt zagen om iedereen weg te sturen uit het park.

Weinig moeilijkheden

Het Spoorpark was na een halfuur zo goed als leeg. Door middel van een megafoon werden de parkbezoekers het park uit begeleid. Er werd weinig tegengestribbeld en de Tilburgers liepen met zijn allen naar de uitgang van het recreatieterrein. Even later was het grasveld leeg. Er waren wel enkele opstootjes maar dat was niet de reden voor het sluiten van het Spoorpark.

Niels Verdaasdonk