Vermiste jongen (23) gevonden in het kanaal bij Biest-Houtakker

De politie zoekt met een helikopter naar de 23-jarige jongen (foto: SQ Vision)

Een bezoeker van het hardstylefestival Decibel is sinds zondagnacht vermist. Vrienden van de 23-jarige jongen krijgen hem niet te pakken en ook de politie kreeg na meerdere pogingen geen gehoor. Er wordt op en rond het festivalterrein gezocht en er vliegt zelfs een helikopter rond.

De politie laat weten dat het om een urgente vermissing gaat. Tegen twee uur vannacht kregen vrienden van de vermiste jongen geen contact meer met hem. Dat is inmiddels meer dan twaalf uur geleden en de politie zoekt op de grond, maar ook vanuit een helikopter op en rond het terrein.

Omschrijving
De vermiste 23-jarige jongen heeft een lichte huidskleur en halflang blond krullend haar. Hij heeft een korte broek aan en draagt een zwart shirt met daarop een blauwe vlinder. Hij is 1,75 meter lang en heeft een gezet postuur.

Eerder dit weekend overleed een 19-jarige jongen op het festival. Hij werd gevonden in zijn tentje en de politie probeerde hem nog te reanimeren. Dit mocht niet baten. De andere festivalgangers reageerden geschrokken, maar uiteindelijk besloot de organisatie dat het festival door zou gaan.

Overleden persoon gevonden
De politie maakt zojuist via social media bekend dat ze een overleden persoon heeft aangetroffen in het kanaal bij Biest-Houtakker. Na drie uur onderzoek bevestigt de politie dat het inderdaad gaat om de vermiste 23-jarige jongen.

Pieter Soethout