Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Politie zoekt dringend naar dader van schietpartij Bart van Peltplein

De politie is dringend op zoek naar de 25-jarige Delano Minguel Holder uit Vlissingen. Holder wordt verdacht van het neerschieten van een man bij het Bart van Peltplein. Dat gebeurde op zondag 14 mei.

Die dag reed een automobilist rond 18:30 uur het parkeerterrein van een supermarkt op. Toen de auto geparkeerd stond, stapten twee personen bij hem in de auto. Toen ging het al snel mis. Een man stapte uit de auto en schreeuwde: “Vuurwapen! Vuurwapen!”. Meteen daarop wordt hij in zijn been geschoten.

Strompelend en schreeuwend van de pijn vroeg hij omstanders om hulp. De politie kon kort daarna twee personen aanhouden vanwege mogelijke betrokkenheid. Nu blijkt dat de 25-jarige Delano Minguel vermoedelijk de schutter is. De politie is naar hem op zoek.

Anoniem
De politie waarschuwt dat de verdachte niet zelf benaderd moet worden. Mensen die meer weten over waar Delano verblijft, kunnen bellen naar 0900-8844. De politie laat weten dat informatie over de schutter ook anoniem doorgegeven kan worden. Dat kan via 0800-7000.

Edita Saakian