Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Platform zet de bloemetjes weer buiten, nu voor zorgmedewerkers

Nadat het platform Breda en Tilburg Maakt Mij Blij vorig jaar mensen in verzorgingstehuizen in het zonnetje zette, gaat het platform nu met een nieuwe actie de bloemetjes buiten zetten voor de zorgsector.

TILBURG – Nadat het platform Breda en Tilburg Maakt Mij Blij vorig jaar al eens ouderen in verzorgingstehuizen in het zonnetje zette, gaat het nu met een nieuwe actie de bloemetjes buiten zetten voor de zorg. Tijdens deze actie kun je namelijk tulpen van teler Jos doneren aan lokale zorgmedewerkers.

De coronacrisis duurt voort en zorgt voor onzekerheid bij ondernemers. Teler Jos heeft de temperatuur in de kassen al lager gezet om de groei van de tulpen te vertragen. Een steuntje in de rug van het platform kan hij, zegt hij zelf, dus wel gebruiken.

Maakt Mij Blij

Breda en Tilburg Maakt Mij Blij is een platform waar producenten van hun voorraad worden afgeholpen. Afgelopen jaar zijn er al bloemen, flessen wijn en pompoenen gered van de container. Dit zijn producten die door de coronacrisis of andere omstandigheden anders in de container verdwijnen. De tulpen zijn te bestellen via Instagram en Facebook.

Boer Jos en Frank Haagen van Maakt Mij Blij

Ciel Hesen