Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Zwembad Stappegoor weer open na renovatie

Na een renovatie van zes weken is recreatiebad Stappegoor weer geopend voor het publiek. De vaste bezoeker zal snel merken dat er redelijk wat veranderd is in het vernieuwde zwembad, maar ook achter de schermen zijn er aanpassingen gedaan. Een opmerkelijke verandering: Een groot scherm, waar straks tijdens al drijvend films op kunnen worden gekeken.…

Na een renovatie van zes weken is recreatiebad Stappegoor weer open voor het publiek. De vaste bezoeker zal snel merken dat er redelijk wat veranderd is in het vernieuwde zwembad, maar ook achter de schermen zijn er aanpassingen gedaan.

Een opmerkelijke verandering: Een groot scherm, waar straks tijdens al drijvend films op kunnen worden gekeken. Het is zomaar één van de vernieuwingen waarmee het zwembad klaar wil zijn voor de toekomst.

Het bad is vorig jaar nog negatief in het nieuws geweest na een aantal incidenten. Tijdens een halloweenfeest in het zwembad zouden een aantal meisjes zijn lastig gevallen. Destijds werd geconstateerd dat de beveiliging niet in orde was en de toegangscontrole liet ook te wensen over. Tijdens de verbouwing zijn er niet direct maatregelen genomen om op dat punt verbeteringen door te voeren, maar de veiligheid is zeker een onderwerp waar het zwembad op dit moment mee bezig is.

De komende tijd staan er veel activiteiten op de planning om de opening van het hernieuwde zwembad te vieren. En het zijn niet de enige feestelijkheden die eraan komen. Het zwembad bestaat volgend jaar namelijk 25 jaar en ook dat gaat groots gevierd worden, zo is de planning.

Omroep Tilburg