Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Man mishandeld in auto, politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden

Vier inzittenden van een voertuig zijn vrijdag 2 april aangehouden omdat het mogelijk betrokken was bij een conflict aan de Europalaan waarbij is gedreigd met een vuurwapen.
Foto: politie

Een man (29) uit Tilburg werd op 4 oktober mishandeld en meegenomen in een auto. Dit gebeurde aan de achterkant van het station. De politie is op zoek naar getuigen en extra camerabeelden.

De daders vielen het slachtoffer aan de achterkant van het station aan. Vanuit daar werd hij meegenomen naar een auto aan de Lange Nieuwstraat. Daar zaten al handlangers van de daders te wachten. In die auto werd hij flink mishandeld. Hij heeft mogelijk een klaplong en hersenschudding.

Op zoek naar getuigen
De handlangers namen de man mee richting Oisterwijk. Dat weet de politie, omdat de man iets na half acht aanbelde bij een huis aan de Oirschotsebaan. Inmiddels heeft de man aangifte gedaan en heeft de politie al camerabeelden.

Extra beelden kunnen helpen. Daarom roept de politie mensen op om zich te melden als ze camerabeelden hebben. Ook zoekt de politie nog getuigen.

Pieter Soethout