Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Man hoest in gezicht van een agent en wordt aangehouden

Agenten zijn ter plaatse bij een conflict. Een man wordt gevorderd te vertrekken en hij hoest dan in het gezicht van een agent.
Foto: Politie

TILBURG – Dinsdag 20 april zijn agenten ter plaatse bij een conflict tussen meerdere personen. Een persoon wordt gevorderd te vertrekken om de rust terug te laten keren. Hierbij hoest de verdachte in het gezicht van een agent en hij is hierop aangehouden.

Rond 18.00 uur gaan agenten naar de Persephonéstraat op bedrijventerrein Vossenberg in verband met een ruzie. Daar zien zij meerdere personen en horen zij het verhaal aan van de betrokkenen. Het zou gaan om een conflict waarbij de verhuurder de huurders uit het pand wou zetten. Maar dit ging gepaard met veel dreigementen door de verdachte. Tijdens het gesprek met de verdachte komt de man van 26 uit Den Bosch meerdere keren dicht bij een agent ondanks herhaalde verzoeken om afstand te houden. Als de agent de man naar de uitgang van het terrein begeleidt draait hij om en hoest hij in het gezicht van de agent, met de melding dat hij corona heeft. De man is hierop aangehouden voor mishandeling.

Kees-Luc Simons