Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Man aangetroffen in een brandgang aan de Griegstraat in Tilburg

Volgens buurtbewoners is de man die overleden is eerder op de dag met een andere man gezien tijdens het verplaatsen van stapels hout in de brandgang. Pas uren later zou de man daar gevonden zijn.
Brandgang in de Griegstraat | Foto: Omroep Tilburg

TILBURG – Afgelopen dinsdag is er een man in een brandgang aangetroffen die om het leven is gekomen door een noodlottig ongeval. Eerder sprak de politie nog over ‘verdachte omstandigheden’ en heeft hierom twee mensen verhoord. Wat er precies is gebeurd en hoe de man uiteindelijk is overleden, is niet bekend.

Volgens buurtbewoners is de man die overleden is eerder op de dag met een andere man gezien tijdens het verplaatsen van stapels hout in de brandgang. Er zou een hard geluid zijn waargenomen in de middag en uren later zou de man pas aangetroffen zijn bij de brandgang. De man zou in een schuur aangetroffen zijn met hevige verwondingen. Wat er precies in de tussentijd is gebeurd, is niet bekend. Ambulancemedewerkers hebben geprobeerd de man te reanimeren maar dit mocht niet baten.

Aangezien de man een aantal meter van de plek waar hij zijn verwondingen heeft opgelopen gevonden is, sprak de politie van ‘verdachte omstandigheden’. Vervolgens heeft de politie twee personen verhoord, maar spreekt nu van ‘een noodlottig ongeval’. De man zou volgens bewoners van de Griegstraat niet uit de buurt komen.

Janneke Timmermans