Inzamelingsactie handzeep voor kinderen in Tilburg-Noord

Het Ronde Tafelhuis en ContourdeTwern hebben hart voor de gezondheid van de jeugd in Tilburg-Noord, en zijn daarom een actie gestart waarmee ze zeep inzamelen
Foto: Pixabay

TILBURG – Het Ronde Tafelhuis en ContourdeTwern roepen de wijkbewoners in Tilburg-Noord op om de aankomende tijd flesjes handzeep of tubes handcrème, die ze aanschaffen tijdens het boodschappen doen, af te staan voor kinderen in de wijk. Tijdens de coronacrisis is het onwijs belangrijk om je handen goed te wassen. Daarom kwamen de twee organisaties met het initiatief om kinderen een handig presentje te geven.

De flacons kunnen worden ingeleverd bij de Albert Heijn en bij Van den Bersselaar Opticien op het Wagnerplein. De zeep wordt samen met een vrolijke boekenlegger vol handwastips in een tasje verpakt. Vervolgens worden de tasjes via ouderkamers, de Voedselbank en enkele scholen uitgedeeld. De inzamelingsactie is al goed van start gegaan, de eerste dozen zijn namelijk al ingeleverd. Inleveren is mogelijk tot en met de zomervakantie.

Onze Sop & Zeepplank kan vanwege de corona maatregelen al een tijd niet plaatsvinden. Daarom zijn we een…

Posted by Ronde Tafelhuis on 2020 m. gegužės 19 d., antradienis

Manon Immerzeel