Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Gewapende overval bij de Aldi aan Transvaalplein in Tilburg

Een gewapende overval heeft dinsdagavond 10 november plaatsgevonden in de Aldi aan het Transvaalplein in Tilburg. De dader heeft met een vuurwapen een kassamedewerker bedreigd en is er toen vandoor gegaan met de buit.
Foto: politie

TILBURG – Dinsdagavond 10 november omstreeks 19:30 uur is er een gewapende overval gepleegd in een Tilburgse supermarkt aan het Transvaalplein. Een kassamedewerker is bedreigd met een vuurwapen en de dader gaat er dan vandoor met de buit.

De gewapende overval heeft gisterenavond rond 19:30 uur plaatsgevonden in de Aldi aan het Transvaalplein in Tilburg. De dader heeft met een vuurwapen een kassamedewerker bedreigd en is er vervolgens vandoor gegaan met de buit. Om wat voor een geldbedrag het gaat, is onbekend.

Voor zover de politie weet is er niemand gewond geraakt tijdens de overval. Wie de dader van de gewapende overval is, is nog onbekend. Volgens een Burgernetbericht is de dader een man met een donkere huidskleur, en droeg hij een blauwe gewatteerde jas met capuchon. Ook droeg hij een Aldi-tas en had hij een geel mondkapje op.

Janneke Timmermans