Een vrouw is door haar ex-vriend mishandeld in zijn auto

Een Tilburgse vrouw is 28 mei met verwondingen bij een hotel aan de Horst in Kaatsheuvel gevonden, ze zei dat ze door haar ex-vriend mishandeld was.
Foto: Thuanny Gantuss / Pexels

Een Tilburgse (51) is vrijdag 28 mei rond kwart over zeven in de avond met verwondingen aan de Horst in Kaatsheuvel gevonden. Ze vertelde dat ze door haar ex-vriend mishandeld was. Hierna had hij haar uit de auto gezet. De politie heeft de verdachte later na een zoekactie in een woning in Tilburg, in de wijk Goirke, aangehouden.

De politie kreeg vrijdag een melding dat aan de Horst bij een hotel een vrouw met een bebloed gezicht op de grond zou zitten. Rond het slachtoffer stonden op dat moment een paar getuigen. De vrouw was uit een rode auto gezet, waarna de bestuurder wegreed. De vrouw zei dat ze in de auto door haar ex-vriend was mishandeld. Het slachtoffer is toen voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hierop zijn agenten naar Tilburg gereden om de verdachte te zoeken. Ze vonden de auto bij de woning van zijn huidige vriendin, waarna hij daar met een machtiging is aangehouden. Het gezicht van het slachtoffer was bont en blauw, haar ogen waren opgezwollen en ze heeft wat zwellingen. Maar ze mocht rond middernacht het ziekenhuis weer verlaten.

Kees-Luc Simons