Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Drie mannen opgepakt voor mishandeling

Foto: Politie

Op de Heuvel in Tilburg zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen gewond geraakt bij een mishandeling. De politie heeft uiteindelijk drie verdachten aangehouden voor het incident.

Bij de politie kwam rond vier uur ’s nachts een melding binnen dat iemand gewond zou zijn op de Heuvel. Agenten vonden daar inderdaad een gewonde Tilburger. Het 22-jarige slachtoffer zou met een fles tegen zijn hoofd zijn geslagen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een kwartier later kreeg de politie wederom om een melding van een gewonde man, maar dan op de Burgemeester Brokxlaan. De 27-jarige Tilburger was daar met twee andere mannen. De agenten vermoedt dat de man zijn verwondingen heeft opgelopen tijdens het incident op de Heuvel.

Camerabeelden
De gewonde is behandeld in het ziekenhuis, maar uit camerabeelden bleek dat de 27-jarige Tilburger inderdaad betrokken was bij het incident op de Heuvel. Hij is daarom meteen aangehouden als verdachte evenals een van de mannen die bij hem was op de Burgemeester Brokxlaan.

Woensdagochtend heeft de politie nog een 23-jarige man aangehouden. Deze verdachte zou namelijk de 27-jarige Tilburger verwond hebben. De politie onderzoekt de zaak en wie wat nou precies gedaan heeft.

Collin Beijk