Drie berovers bedreigen een man in zijn auto, flink bedrag van rekening

Drie mannen hebben een man beroofd in Tilburg-Noord. Het slachtoffer moest onder bedreiging met een mes zijn pas en pincode afgeven, waarna een van de berovers een flink bedrag van zijn rekening haalde.

Drie mannen hebben op oudjaarsavond een man beroofd. Hij moest onder dwang zijn pas en pincode afgeven, waarna een van de drie mannen een flink bedrag van zijn rekening haalde.

Het slachtoffer parkeerde die avond even voor zeven uur zijn auto, een Volkswagen Golf, op een parkeerplaats bij het Mascagnihof om iemand op te halen. Er stapten direct drie mannen bij hem in die een mes tevoorschijn haalden. Het slachtoffer moest gaan rijden en parkeren op een parkeerplaats aan het Perosihof. Daar eisten de berovers geld van hem. Omdat hij niet veel geld bij zich had moest hij naar een pinautomaat aan de Beethovenlaan rijden. Daar heeft een van de berovers een flink bedrag van de rekening van het slachtoffer gehaald. Hierna zijn ze weer naar het Perosihof gereden en daar zijn de drie verdachten uitgestapt. Het slachtoffer is verder gereden naar een politiebureau. Hij heeft toen aangifte gedaan.

De recherche is inmiddels een onderzoek gestart. De politie roept daarom getuigen op zich te melden.

Kees-Luc Simons