Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

De Oliemeulen start actieweek, georganiseerd door stagiairs

Door corona is het een enorm moeilijk jaar geweest voor Dierenpark de Oliemeulen. Tijdens de lockdown mogen er geen gasten ontvangen worden en komen er geen inkomsten meer binnen. Maar de dieren hebben ook nu voeding en verzorging nodig.
Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg | Archieffoto Omroep Tilburg

TILBURG – Op maandag 11 januari start een actieweek georganiseerd door stagiairs van De Oliemeulen. Vanwege de lockdown en eerdere coronamaatregelen, gaat het financieel niet goed met het Tilburgse dierenpark. De actie moet weer wat geld in het laatje brengen.

Het was al bekend dat De Oliemeulen het zwaar heeft. Vanwege de coronamaatregelen en de huidige lockdown, zijn er haast geen inkomsten. De uitgaven gaan echter wel door, want de 750 dieren in het park moeten blijven eten en verzorgd worden. De actieweek, die komende maandag begint, is opgezet door stagiairs. Elke dag zal er een actie komen om geld in te zamelen.

Stagiairs komen in actie om hun dierenpark te redden | Foto: De Oliemeulen

Op deze manier hopen de stagiairs het dierenpark door de coronacrisis heen te slepen. De acties zijn te volgen via de social-mediakanalen van het park.

Janneke Timmermans