Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Aanhouding Tilburger (31) leidt naar drugs, vuurwapen en cash in woning

Foto: Politie

De politie hield zondagavond een 31-jarige Tilburger aan in zijn woning in de wijk Korvel. Hij is meegenomen voor onder andere verboden wapenbezit, het overtreden van de Opiumwet en witwassen.

Agenten kregen zondagmiddag een melding dat iemand in de Korvelse wijk een vuurwapen zou hebben. De politie startte direct een onderzoek en hield zondagavond de 31-jarige Tilburger in zijn huis aan. In de woning van de verdachte vond de politie onder andere softdrugs, luxe sieraden, een vuurwapen en meer dan 10.000 euro contant geld. De man zit vast en wordt door agenten verhoord.

Melden helpt
Meldingen en tips van burgers zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Die informatie kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden of drugslabs opgerold dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Of concrete signalen die wijzen op criminaliteit? Meld ze bij de politie via 0900 – 8844. Liever anoniem melden? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, bel dan 0800 – 7000.

Edita Saakian