Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

3FM live op het Pieter Vreedeplein in Tilburg

Bron: livestream 3FM

De radio dj’s van 3FM zijn vanmiddag live vanuit Tilburg. Op het Pieter Vreedeplein zullen zij van twaalf tot twee stemmen ophalen voor de Top 999 van de Eeuw. De stembus sluit later vanmiddag om 18:00.

De afgelopen tijd konden luisteraars van 3FM stemmen op hun favoriete muziek van deze eeuw. Alle nummers die tussen 2000 en 2021 zijn uitgekomen, kunnen worden gekozen. Om de laatste stemmen binnen de halen zijn Rob Janssen en Wijnand Speelman voor hun middagshow uitgeweken naar Tilburg.

Op de livestream, die te zien is op de website van 3FM, is te zien dat de heren midden op het Pieter Vreedeplein zitten en dat er veel mensen fysiek hun stem uit komen brengen. Zij worden zo nu en dan ook geïnterviewd door Wijnand, waarop een van de stemmers zegt: ‘Heb je even voor mij van Frans Bauer hoort er voor mij ook gewoon in.’ Iemand anders zegt weer: ‘De nieuwe van ABBA en Shallow van Bradley Cooper en Lady Gaga.’

‘Vanaf volgende week maandag gaat de Top 999 los’, aldus Rob Janssen van 3FM. Mensen die in de buurt van Tilburg zijn, zijn volgens de radio dj van harte welkom om hun stem uit te komen brengen.  

De livestream is hier te vinden.

Pieter Soethout