27-jarige man op gewelddadige wijze beroofd van zijn auto

Een Tilburgse man is woensdag voor de tweede keer in twee dagen, na een achtervolging, aangehouden voor onder meer het rijden onder invloed van drugs en voor het rijden zonder rijbewijs.
Foto: politie

TILBURG – Dinsdagavond werd een 27-jarige Tilburgse man op een gewelddadige manier beroofd van zijn auto, dit gebeurde op het Zuringhof. Het voertuig is woensdagmiddag leeg teruggevonden bij het Westerpark.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en vertelde dat hij dinsdagavond rond 22.30 uur een zakelijke afspraak had op het Zuringhof. Hij parkeerde zijn auto daar en stapte uit. Hij zag de persoon met wie hij af had gesproken niet, maar hij zag wel een jonge gast staan. Daarna kwam er nog een man aanlopen, die het slachtoffer bedreigde met een vuurwapen en vervolgens hem daarmee ook sloeg op het hoofd. Het slachtoffer is gevlucht en hij zag daarna de twee mannen in zijn auto stappen en wegrijden.

Het gaat om een witte Volkswagen Polo. Nadat de auto terug werd gevonden wordt deze nu door de politie onderzocht op sporen. Volgens het slachtoffer ging het om twee lichtgetinte jonge mannen.

Malou den Ouden