22-jarige man is met mes gestoken bij een verkeersruzie

Het slachtoffer van een steekpartij heeft een verklaring afgelegd aan agenten waarin hij vertelt dat hij flink op de rem moest voor een invoegende auto. Op de Campenhoefdreef stopten beide bestuurders en toen is de verdachte, die een mes vast had, naar de auto van de 22-jarige man gegaan. Via het open raam stak hij het slachtoffer.
Foto: Gijs Franken / Omroep Tilburg

TILBURG REESHOF – Een 22-jarige man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident op de Campenhoefdreef. De aanleiding was een verkeersruzie. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

Het slachtoffer heeft een verklaring afgelegd aan agenten waarin hij vertelt dat hij rond 17.15 uur flink op de rem moest voor een invoegende auto. Beide bestuurders reden door maar de bestuurder die had ingevoegd bleef volgens het slachtoffer het verkeer hinderen. Op de Campenhoefdreef stopten beide bestuurders en toen is de verdachte, die een mes vast had, naar de auto van de 22-jarige man gegaan. Via het open raam stak hij het slachtoffer met het mes. De broer van het slachtoffer vertelde aan Brabants Dagblad dat zijn broertje het raam opendeed om te horen wat de verdachte te zeggen had. “Daarna stak hij hem twee keer met een klein vlindermes. Een keer in zijn ribben en een keer in zijn arm.”

Beide bestuurders zijn na het incident weggereden. Het slachtoffer is naar huis gegaan om de hulpdiensten te bellen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en is behandeld aan de snijwonden. Later mocht hij weer naar huis. De politie doet nu onderzoek naar het incident en zoekt daarvoor ook getuigen.

Malou den Ouden