Agenten vinden hennep in een woning na een melding

Nadat de politie een melding kreeg over sterke henneplucht zijn er agenten met toestemming van de rechter-commissaris naar de woning aan het Staringhof gegaan en hebben ze deze doorzocht. De agenten troffen naast de vier kilogram hennep ook goederen aan om drugs mee te wegen en te verpakken.
Archieffoto Omroep Tilburg

TILBURG – De politie trof woensdag vier kilogram hennep en diverse goederen aan in een woning. Agenten gingen langs bij de woning aan de Staringhof voor het doen van onderzoek nadat ze een melding hadden gekregen over sterke henneplucht. De bewoner is aangehouden en zit vast.

Nadat de politie de melding kreeg zijn er agenten met toestemming van de rechter-commissaris naar de woning gegaan en hebben ze deze doorzocht. De agenten troffen naast de vier kilogram hennep ook goederen aan om drugs mee te wegen en te verpakken. Ook is er contant geld gevonden. De politie vermoedt dat de verdachte in drugs handelt. De goederen en een auto van de verdachte zijn in beslag genomen.

Dit is niet de eerste keer dat er drugs zijn gevonden in de woning. De gemeente heeft namelijk al eerder de woning gesloten na het aantreffen van drugs. De gemeente is ook nu weer op de hoogte gebracht door de politie. De woning wordt mogelijk weer gesloten door de gemeente. De 36-jarige zit nog vast voor verder onderzoek.

Malou den Ouden