Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Willem II tegen Jong FC Utrecht op jacht naar periodetitel

(Foto: Willem II)

Willem II kan vanavond zowel de periodetitel pakken als de derde plek veroveren, maar daarvoor zijn de Tricolores wel afhankelijk van de resultaten op andere velden. Bij winst op Jong FC Utrecht stellen de Tilburgers de vierde plek definitief veilig.

Jong FC Utrecht staat op de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie, maar de ploeg uit de Domstad moet zeker niet onderschat worden. Eerder dit seizoen beet Willem II zich nog stuk op de ploeg van Darije Kalezić en kwam het niet verder dan 0-0.

Flinke puzzel
Willem II-coach Reinier Robbemond staat ook nog eens voor een flinke personele puzzel. Vooral achterin zal het flink sleutelen worden voor de trainer. Zo zijn de eerste keeper en zeker drie verdedigers, waar nog een vierde bij kan komen, niet inzetbaar. Ook smaakmaker Ringo Meerveld is nog niet wedstrijdfit.

Heksenketel
Het Koning Willem II Stadion is ook bij de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen weer nagenoeg uitverkocht. De supporters zullen de spelers alvast opwarmen voor de heksenketel die er in de play-offs zal komen.

Fabrice Leclaire