Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

De Tricolores nemen het op tegen de Superboeren

Foto: Omroep Tilburg

Willem II neemt het aanstaande zaterdag in eigen huis op tegen De Graafschap. De Tricolores zitten, ondanks het gelijke spel tegen NAC, in een goede flow en staan eerste in de vierde periode. De ploeg uit Tilburg kan weer rekenen op de steun van een uitverkocht Koning Willem II Stadion.

De wedstrijd onder leiding van Martin van den Kerkhof is voor de Graafschap van levensbelang. Bij winst van de Tricolores is het seizoen van de ploeg uit Doetinchem officieel mislukt, omdat de play-offs dan definitief uit beeld zijn. Willem II zal de wedstrijd sowieso willen winnen om nog zicht te houden op de derde plek.

Nek aan nek
De Tilburgers hebben een beter doelsaldo dan de huidige nummer drie Almere City, maar staan wel vier punten achter. In de vierde periode staat Willem II nog altijd bovenaan, maar MVV hijgt in de nek. De Maastrichtenaren spelen vrijdagavond al, dus de Tricolores weten dan al wat ze moeten doen om de eerste plek vast te houden.

De ontknoping van de competitie is in volle gang en de spannende weken breken nu echt aan voor Willem II. De selectie kan de steun van de kolkende King Side en het stadion dus goed gebruiken.

Willem II en de Graafschap trappen zaterdagavond om 21:00 uur af.

Fabrice Leclaire