Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Wat heeft deze coole Santa voor je in Snowponies: een Merrie Christmas?

De Alex Klaasen Revue komt met een medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen: de kerstshow Snowponies: een Merrie Christmas (scènefoto).
Foto: Tom Sebus

De Alex Klaasen Revue is dit najaar terug in de theaters met een ‘Special Edition’ van zijn voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies: een Merrie Christmas. Zaterdagavond 3 december is deze kerstshow maar liefst twee keer te zien in de Tilburgse schouwburg.

Zoals we van Alex gewend zijn, zit ook Snowponies: een Merrie Christmas weer vol met hilarische sketches en muzikale ‘pieken’, maar nu dus helemaal in kerstsfeer. Een greep uit het programma: drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, de Limburgse Mariah Carey. En niet te vergeten: een echte Duitse kerstmarkt.

Ho, ho, ho! ‘Santa Klaasen’ heeft naar het schijnt een waar ‘paardenmiddel’ voor jou om de donkere dagen voor kerst door te komen. Daar kom je wel achter tijdens deze speciale kerstshow.

Foto: Tom Sebus

Reacties op Snowponies: een Merrie Christmas

(…) misschien wel het leukste kerstfeestje van het jaar – AD

Toch is Klaasen op zijn best als hij een enkele keer wel diepgang en humor mengt – Theaterkrant

De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen (…) Snowponies is frivoler van toon en vluchtiger dan de vorige shows. Minder engagement dit keer, maar feestelijk en komisch, dat is het zeker – de Volkskrant

In een tijd waarin je soms geneigd bent om op je tenen te lopen, draaft Klaasen juist dwars door de porseleinkast – NRC

Deze vijf kwartier draaien om het vieren én bespotten van onze voornaamste feestdag. Meligheid is daarbij nooit ver weg – het Parool
Bron: Mark van Engelen
Foto: Bram Willems

Lees ook:
Alex Klaasen brengt de revue terug met Showponies

Kees-Luc Simons