Tweede editie Tilburgs Film Festival gaat van start

Op zaterdag 25 mei is het zover: de tweede editie van het Tilburgs Film Festival. Fans van film kunnen in Cinecitta weer een middag lang genieten van de beste korte films van Brabantse makers. Het programma is inmiddels bekend en alle nominaties voor de prijzen zijn ook aangekondigd.

Van fictie en documentaire tot animatie: alles passeert de revue tijdens het Tilburgs Film Festival in verrassende en afwisselende sets. Tevens zijn veel makers persoonlijk aanwezig om tijdens Q&A’s meer te vertellen over hun films. En als bezoeker heb je ook invloed op de winnaar van de Publieksprijs, door te stemmen op je favoriete film. Kortom, een must voor de fans van film.

Met de uitreiking van de Tilburg Film Awards sluit het festival ten slotte in stijl af. Een professionele jury reikt dan maar liefst twaalf prijzen uit. Die bestaat uit actrice Christanne de Bruijn en regisseur Frodo Kuipers. Christanne de Bruijn is al bekend van de film ‘De Dirigent’. En Frodo Kuipers ken je wellicht van de Nederlandse inzending voor de Oscars ‘Bullet Time’.

De deur opent op zaterdag de 25e om 13:45u en het programma gaat van start om 14:00u. Voor meer informatie: www.tilburgsfilmfestival.nl

Facebook: www.facebook.com/tilburgsfilmfestival 

Instagram: www.instagram.com/tilburgsfilmfestival

Foto: Guust Mulder

Kees-Luc Simons