Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

De eerste zomerse Dwalerij op zondag 26 mei

Als het zonnetje weer schijnt en we lekker ‘met zonder’ jas naar buiten kunnen, krijgen we ook allemaal weer zin in de Dwalerij, toch? Deze vermakelijke Tilburgse straatmarkt heeft ook dit jaar weer vier heerlijke zomerse edities voor jullie in petto. Op zondag 26 mei kun je in de leukste straten van het Dwaalgebied al genieten van de allereerste Dwalerij van het jaar! Dus trommel al je vrienden op en kom lekker spelen, proeven, aaien, ontmoeten, kopen en dansen.

Laat je weer verrassen door alle creatieve ondernemers en ondernemende creatieven in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Je vindt er ook dit jaar weer een prettige diversiteit aan varia in de kraampjes. Zoals kunst, vinyl, kwaliteitsvintage, grafisch werk, bijzondere handgemaakte sieraden, keramiek en ambachtelijke lekkernijen. Maar ook dans, muziek en theater van o.a. studenten van Fontys en ROC ontbreekt niet. Kortom, een heel fijne markt van bijna een kilometer lang! Met genoeg fijne terrasjes om af en toe even bij te komen. En heel veel gezellige mensen waar je heel veel energie van krijgt. Kom ook inspiratie opdoen bij de Dwalerij op zondag 26 mei van 10.00 – 15.00 uur.

De eerste zomerse Dwalerij op zondag 26 mei
Foto: Jac Schalk

Kan voor jou de Dwalerij niet vroeg genoeg beginnen? Wil je extra vroeg al genieten van de oorverdovende stilte van het prachtige Dwaalgebied van Tilburg? Schrijf je dan in voor de Vroege Vogels Wandeling. Dat is een informatieve stadswandeling in samenwerking met de Stadsgidserij van 8.30 – 10.00 uur. Na de wandeling drink je gezellig met z’n allen koffie (of thee) met allerlei lekkers van ondernemers uit het Dwaalgebied. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van de Dwalerij.

Kees-Luc Simons