Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

‘Sprookjessprokkelaar de musical’ speelt door in Efteling Theater

KAATSHEUVEL – ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ wordt verlengd. De musical is nog tot en met Pasen op de zondagen te zien in het Efteling Theater. Voor vijf extra speeldagen is de Efteling weer op zoek naar kinderen die samen met hun opa of oma een eenmalige gastrol willen spelen. Tot nu toe hebben al meer dan 500 kinderen en grootouders in de voorstelling meegespeeld.

In ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ volgt het publiek de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel.

Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Per nieuwe speeldag (zondagen 11, 18, 25 maart, 1 april en maandag 2 april) kunnen 20 kinderen en grootouders in twee voorstellingen acte de présence geven. In totaal worden er dus nog 100 kinderen en grootouders gezocht om mee te spelen.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk via https://www.efteling.com/nl/specials/ sprookjessprokkelaar-school/aanmelden

Omroep Tilburg