Nieuw: Het Mèn-wèl-bèlle callcenter staat zo dadelijk voor je klaar

Zit jij je al maanden thuis te vervelen? Dan staat het speciale Mèn-wèl-bèlle callcenter op zaterdag 27 maart at your service.
Foto: Simone Michielsen

TILBURG – Zit jij je al maanden thuis te vervelen? Ja? Dan staat een speciaal voor de gelegenheid opgetuigd callcenter van Theater De Nieuwe Vorst op zaterdag 27 maart tot je dienst.

Heb je al tig keer dezelfde gesprekken met dezelfde vrienden gehad? Is je bubbel inmiddels zo klein dat ie bijna uit elkaar knapt? Mis je de spanning van een vreemde ontmoeten? Een kloppend hart? En ben je wel weer toe aan een nieuw contact? Of mis je het moment dat je per ongeluk tegen iemand aan loopt in de kroeg, je excuses aanbiedt en daarna in een oneindig leuk gesprek verzeild raakt? Dit alles is dus nou precies waarom Krakers Tilburg op het idee van het Mèn-wèl-bèlle callcenter kwam. Als je op 27 maart belt naar 085-208-5744 voor een ik-heb-behoefte-aan-ongemakkelijk-contact-maar-wat-dan-leuker-blijkt-te-zijn-dan-je-dacht-gesprek, dan ontmoet je mensen die je nog niet kent. De Krakers zien het al met al als een sociaal cadeau in een tijd van sociaal isolement.

Hoe werkt het?

Op 27 maart is het callcenter open voor al jouw gesprekken. Je kunt er gebruik van maken tussen 15:00 en 20:00 uur. Nadat je het nummer van Mèn-wèl-bèlle gedraaid hebt word je via een keuzemenu doorverbonden met een van de mensen van het callcenter.

Met wie kan ik bellen?

Krakers Tilburg heeft een groep bekende of onbekende Tilburgers gekozen waar jij op 27 maart mee kunt bellen. Denk dan aan volkszanger Jason Haans, humanist Leonoor van Aubel, dragqueen Noë Hosé en dj Rosalie Willemsz.

Kees-Luc Simons