Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Nieuw danceprogramma op Omroep Tilburg: This Is Our House On Air

Tilburg – Omroep Tilburg krijgt vanaf september een nieuwe radioshow met elektronische muziek: This Is Our House On Air. Iedere laatste vrijdagavond van de maand worden daarin onder meer bekende dj’s geïnterviewd en draaien zij muziek. Het programma wordt gehost door This Is Our House, het in Tilburg gevestigde danceplatform.

This Is Our House On Air is bedoeld ter inleiding van het weekend en ter promotie van de Brabantse dancecultuur. Iedere laatste vrijdagavond van de maand is de show vanaf 22:00 uur te beluisteren via Omroep Tilburg.

TIOH-hoofdredacteur Mark van Bergen gaat dan in gesprek met een Brabantse dj. Samen draaien ze muziek, hoofdzakelijk (tech/deep) house. De uitzending is daarna ook terug te luisteren.

Iedere laatste vrijdag van het kwartaal is er een live special. Dan wordt de uitzending verzorgd vanuit Club Smederij in Tilburg. Tijdens een publiek en gratis te bezoeken evenement wordt het weekend ingeluid. Bij goed weer in de (vernieuwde) tuin, anders in het Smederij Café.

Binnenkort worden de namen van de artiesten bekendgemaakt die optreden tijdens de kick-off, op vrijdagmiddag 20 september. Diverse Brabantse steden en scenes zullen in de programmering aan bod komen.

Tijmen Moelker