Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Mountain of Maybes: circus, poëzie en beeldende kunst smelten samen

De makers van de voorstelling Mountain of Maybes zijn 16 circusartiesten die samen een verleden van vier jaren hebben aan de Academy for Circus and Performance Arts.
Foto: Fontys ACaPA

TILBURG – Een groep artiesten heeft als aanstormend talent een gezamenlijk verleden van enige jaren aan de Fontys Academy for Circus and Performance Arts (ACaPA). Op 20 juni is hun voorstelling Mountain of Maybes te volgen via een livestream.

De makers van Mountain of Maybes zijn zestien circusartiesten die inmiddels samen een verleden van vier jaar hebben aan de Fontys ACaPA in Tilburg. Zij aan zij bouwden ze toen tijdens hun studie aan hun dromen en hun toekomst. En samen creëren ze nu een voorstelling met reflecties van het heden; terwijl circus, poëzie en beeldende kunst samensmelten, en zo gedachten oproepen over in wat voor wereld we vandaag de dag wonen.

Met afstand stapelen we op wat we droegen, maar we openen ook een gemeenschappelijke deur naar een nieuwe wereld.

Wegens corona is er geen publiek toegestaan, en om deze reden bieden Fontys en Theaters Tilburg een livestream aan. In het bijzonder is Mountain of Maybes de eindvoorstelling van het vierde jaar van de opleiding. De livestream vanuit de concertzaal is zaterdag 20 juni te volgen van 19:45 tot 21:00 uur.

Kees-Luc Simons