Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Livestreams bij het Factorium: Tilburg Talent Night

TILBURG – De zomer staat voor de deur en normaal gesproken is dat het moment waarop de cursisten van het Factorium het publiek tonen wat zij het afgelopen seizoen hebben gemaakt. De coronacrisis gooide dit jaar roet in het eten, maar het Factorium zou het Factorium zijn als hiermee niet creatief werd omgesprongen. Het resultaat: Tilburg Talent Night.

“Een dicht Factorium was heel erg raar, dit is natuurlijk een ontmoetingsplek”, vertelt Bram Reiniers, medewerker marketing en communicatie. “Omdat er nog steeds niet veel mensen in het theater aanwezig mogen zijn starten we met de Tilburg Talent Night”. Het Factorium gaat presentaties van verschillende cursisten streamen via social media.

“Het is heel fijn om weer wat leven in het theater te ervaren na zo’n lange periode van stilte”, aldus Reiniers. Sinds deze week zijn ook de lessen bij het Factorium weer begonnen, uiteraard wel in aangepaste vorm. “Net als in de rest van het land zijn hier liters handgel aanwezig en ook de looproutes kunnen uiteraard niet ontbreken.”

Tom van Rooijen