Kunstenaars uit de regio vinden podium bij Galerie Oisterwijk

OISTERWIJK – Galerie Oisterwijk komt met een nieuwe expositie met kunst uit de regio. Vanaf 20 september zijn schilderijen van kunstenaars uit Oisterwijk en de directe omgeving te bekijken. Er is gekozen voor kleurrijke kunstwerken om licht te geven aan de donkere periode waar kunstenaars zich op dit moment in begeven.

Door de coronacrisis zijn er lange tijd geen exposities geweest in Galerie Oisterwijk. Volgens galeriehouder Bert Aerts heeft deze lastige periode wel lang genoeg geduurd: “Het is voor kunstenaars een moeilijke tijd geweest en wij willen hen graag een handje helpen. Om die reden hebben we ervoor gekozen om een expositie te openen met alleen maar werken van kunstenaars uit de regio”.

De kunstenaars die hun schilderijen in Galerie Oisterwijk mogen ophangen zijn Hetty Janssens, Ine van den Heuvel, Corrie Aerts, José Verhoeven-van den Heuvel en Karen Pelckmans. De expositie wordt op zondag 20 september feestelijk geopend in besloten kring en is vanaf dan tot 1 november te bekijken.

Frederique Huting