Heyhoef-Muziekfabriek laat mensen stralen in licht van de kerstgedachte

Speciaal in kerstsfeer zullen deze kerst in een livestream van Hey-hoef Muziekfabriek maar liefst 22 lokale artiesten te zien zijn. Liefhebbers, beginners met en zonder plankenvrees, semi-professionals en jonge talenten zetten dan hun beste beentje voor.
Mike Draco neemt deel aan de Heyhoef-Muziekfabriek

TILBURG – Vanaf de eerste corona-lockdown hebben de deelnemers van de Muziekfabriek geen gelegenheid meer gehad om op het podium te staan. Om dit gemis goed te maken zijn ze op eerste en tweede kerstdag via de website van Heyhoef-Backstage te zien in speciale kerstshows.

Maar liefst 22 lokale artiesten treden er live in kerstsfeer voor het voetlicht. Beginners, semi-professionals en nog meer talenten van Heyhoef-Muziekfabriek zetten deze kerst online al met al hun beste beentje voor. Een ware smeltkroes van muzikanten uit allerlei genres passeert dan de revue.

Speciaal in kerstsfeer zullen deze kerst in een livestream van Heyhoef-Muziekfabriek maar liefst 22 lokale artiesten te zien zijn. Liefhebbers, beginners met en zonder plankenvrees, semi-professionals en jonge talenten zetten dan hun beste beentje voor.
Mette Janssen in actie

Ondersteund en begeleid door de Heyhoef-BackUPband zullen evergreens afgewisseld worden met eigen songs en covers. Het team van Heyhoef-Backstage gaat dit alles ook zeker weer in goede banen leiden. Het heeft tijdens corona dan ook al de nodige ervaring opgebouwd met zijn livestreams. Acts zoals die van de band SOLLIS, de routiniers van NO SWEAT, en saxofonist Hann van Bedaf treden op. Daarnaast zangeres Anja Rossingh, singer-songwriter Werner Draad, en de talenten Noami – Mette Janssen – Niene Manon. Maar ook ‘de Willie Nelson van Brabant’, Spencer Latumahina, en ‘spring in ’t veld’ Yvonne van Gisbergen. En niet in de laatste plaats is er de Tilburgse BN’er Yannick Game te bewonderen.

De shows zijn dus live en gratis te volgen via de site van H-B, en beginnen op beide dagen om 16.00 uur.

Yannick Game werd al bekend van het tv-programma Holland’s Got Talent en gaat ook de show stelen in de livestream van Heyhoef-Muziekfabriek

Kees-Luc Simons