Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Crowdfundingactie voor sprookje ‘Een zwerm koeien’

Tilburg – De première van de muzikale vertelvoorstelling ‘Een zwerm koeien’ staat gepland op 9 mei aanstaande. In deze kindervoorstelling worden de personages gekoppeld aan jazz- en rockinstrumenten, zowel akoestisch als elektrisch. Om de voorstelling, die plaats moet vinden in Paradox, waar te maken, zet Maartje Simons een crowdfundingactie op poten.

Op een verhaal van Andries Wijnker en muziek van Maartje Simons spelen verteller/saxofonist Peter Dupont en multi-instrumentalist Fons Toonen de voorstelling. Een onzichtbare bigband geeft de voorstelling een stevige basis.

‘Een zwerm koeien gaat over wie je bent en wat je later graag wilt worden. Maar ook al doe je nog zo je best, soms lukt het gewoon niet. Is dat erg? Helemaal niet. Het is veel erger als je met je wortels vastzit in de grond!’

Een zwerm koeien is een interactief hedendaags muzikaal sprookje geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en stiekem ook heel leuk voor volwassenen).

De crowdfunding loopt nog t/m 26 februari. Je kunt de voorstelling hier steunen op https://www.voordekunst.nl/projecten/6489

[mh_media type=youtube]

Omroep Tilburg